Hvad koster
et nyt køkken?

OG PÅ HVILKET NIVEAU
LIGGER DIT NYE KØKKEN BUDGET?

Hvor stort er køkkenet? Hvor mange elementer er der plads til? Kan du leve med budgetvenlige hylder fremfor en dyrere løsning med skuffer? Er det fint med plastikindsatse eller kan du ikke leve uden massivtræsindsatse? Er det en Quooker – den kogende vandhane – som du drømmer om i dit nye køkken eller er det mere relevant med et traditionelt armatur? Er den budgetvenlige laminatbordplade optimalt eller ønsker du at gå all in på en flot stenbordplade? 

Spørgsmålene er mange, når du først bevæger dig ind i en køkkensnak med en af vores indretningskonsulenter hos Svane Køkkenet. Dine ønsker spiller ind på prisen for dit nye køkken – og hos os kan vi både lave en knivskarp pris på det budgetvenlige køkken og ligeledes på den store komplette løsning, hvor alle de dyre ting er med – vi har køkkener i alle prisklasser afhængig af dine ønsker.

KIG IND I KØKKENGALLERIET
OG SE PRIS EKSEMPLER

SE VORES KØKKEN GALLERI

… OG KOM IND I DIN NÆRMESTE
SVANE BUTIK OG FÅ UDREGNET ET TILBUD PÅ DIT SVANE KØKKEN

Vi tager udgangspunkt i dine individuelle behov, din familie – og din personlige smag.  Du skal have den rigtige løsning til den rigtige pris. Vi tilbyder gratis professionel konsulentrådgivning på et højt fagligt niveau. Alle indretningskonsulenter hos Svane Køkkenet kender mulighederne i vores store og dybe sortiment og er eksperter i både design, funktionalitet og detaljer.

AVTAL ET MØTE
MED DESIGNTEAMET

AVTAL ET MØTE